Τρίτη, Απρίλιος 28, 2015
" >
Technogenics

Άρση Βαρών

ΤΑΔ

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ,ΑΘΛΗΤΕΣ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 

 

 ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ,ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ.ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ:

1)ΤΟ ΑΡΡΑΣΕ

2)ΤΟ ΕΠΟΛΕ ΖΕΤΕ

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟΨΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.

 

 

ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ

ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΣΑΦΩΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

    ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΩΣΤΕ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ Η ΥΠΕΡ-ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ (DREAM-TEAM!).

ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ:

1)ΚΙΝΑ

2)ΡΩΣΣΙΑ

3)ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

4)ΓΕΩΡΓΙΑ

5)ΤΟΥΡΚΙΑ

6)ΚΑΤΑΡ

 

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΜΦΙΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΥΨΗ!

 

 ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ: O ΤΟΥΡΚΟΣ NAIM SULEYMANOGLOU ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ (1988,1992,1996) ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ(1992,1996,2000) ΚΑΙ Ο ΑΚΑΚΙΟΣ ΚΑΚΙΑΣΒΙΛΗ (1992,1996,2000) ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΚΟΡ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΥΓΚΡΟΣ IMRE FOLDI Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΕΤΑΛΙΑ (1960,1964,1968,1972,1976).

 

                    

 

ΟΙ ΔΥΟ ΚΙΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ... Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΛΕ

ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΑΡΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΟ 1996 

 

 ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΥΣΙΕΣ,Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΗ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ  ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ.

  ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ DOPING ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΦΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DOPING;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥ?. ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ DOPING ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

                        

 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 'ΗΠΙΕΣ' ΟΥΣΙΕΣ.

 

Η ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ,ΔΥΝΑΜΗ,ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ  ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΘΛΗΜΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ WWW.EOAB.COM, WWW.PYRROS.GR